Veera Storm

Olen Veera Strorm, kauneusalan yrittäjä. Autan kauneushoitola-asiakkaitani voimaan hyvin tarjoamalla arjen luksusta sekä parasta mahdollista osaamista ja palvelua juuri hänelle. Tarjoan myös ihonhoidon valmennusta etänä sekä hoitolassa.

Hoitojen ja valmennusten lisäksi haluan auttaa myös muita kauneusalan yrittäjiä menestymään. Minä jos kuka voin sanoa tietäväni, miten omalla työllä voi saada tavoitteensa ja unelmansa toteutumaan – haastavissakin olosuhteissa.

Kauneusalan ammattilainen tai yrittäjä: Tarjoan sinulle työkalut, joiden avulla nostat osaamisesi ja kauneushoitolasi aivan uudelle tasolle. Löydät sen kipinän, joka tuo sinulle rohkeutta ja voimaa rakentaa omaa bisnestä ja brändiä vilkuilematta kilpailjoihin!

Kauneusalan yrittäjyys ei ole helppoa

Kauneusalalla menestyminen edellyttää valtavasti töitä, ja sen tietää jokainen, joka on ollut alalla pidempään. Silti olen huomannut monen ajattelevan, että yhden viikonloppukurssin ja somepostauksen jälkeen kalenteri täyttyy. Pettymys on suuri, kun näin ei käykään. Missä vika, jos kurssi oli ihan hyvä ja somepostauskin sai paljon tykkäyksiä?

Todellisuudessa kauneusalan työ on jatkuvaa itsensä kehittämistä: satoja tunteja opiskelua, suunnittelua, taustatyötä, epäonnistumisia ja uudelleen nousuja, iloja ja suruja. Menestystä ei voi saavuttaa, jos haluaa selvitä mahdollisimman helpolla, vaivaa näkemättä ja asioihin perehtymättä.

Kauneusalan työ on jatkuvaa itsensä kehittämistä, sanoo Veera Storm.
Haastavat kokemukset ovat opettaneet Veera Stormille periksiantamattomuutta, rehellisyyttä ja ymmärrystä.

Haastavien kokemusten kautta menestykseen

Olen elämässäni menettänyt niin terveyteni, työni, omaisuuteni kuin ystävänikin. Kuusi vuotta sitten tein töitä olohuoneen sohvalla ja nyt pyöritän omaa Elämyshoitola Usvaa 250 000 € liikevaihdolla. Tähän väliin mahtuu mm. sairauksia, leikkauksia, äitiyslomia, ammattitutkintoja, lisäkoulutuksia ja AMK-opintoja. Arkea on varjostanut myös oman sairauden myötä aiheutunut luottotiedottomuus ja velkajärjestely, sekä myös puolison sairastelu ja vuosien sairausloma.

Haastavat kokemukset ovat opettaneet minulle periksiantamattomuutta, rehellisyyttä ja ymmärrystä siitä, mihin minun tulee keskittyä: haluan hoitaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja auttaa heitä löytämään jokaisesta hetkestä jotain hyvää.

Teemme merkityksellistä työtä

Kauneusalan työ saattaa näyttää ulkopuolisen silmissä harrastelulta, jopa pinnalliselta ja merkityksettömältä, mutta todellisuudessa esimerkiksi kosmetologi voi auttaa parantamaan asiakkaansa elämänlaatua ja itsetuntoa valtavasti: jos on vaikkapa kärsinyt iho-ongelmista, hirsutismistä tai hävennyt omia kynsiään, ja saa tällaiseen ongelmaan ratkaisun kosmetologin palveluista, on meidän työmme todellakin merkityksellistä ja tärkeää!

Intohimoni on auttaa asiakkaitani, ja sitä pääsen tekemään kauneushoitolassani. Sen lisäksi haluan auttaa myös muita kauneusalan yrittäjiä saavuttamaan omat tavoitteensa. Minä jos kuka voin sanoa tietäväni, miten omalla työllä voi saada kauneushoitolansa menestymään – haastavissakin olosuhteissa.

Veera Storm, kauneusalan yrittäjä, kouluttaja ja valmentaja.
Veera Storm, kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjä, kouluttaja ja valmentaja.

Autan sinua rakentamaan yrityksestäsi menestys­tarinan!

En tarjoa helppoa ratkaisua, yksittäistä kurssia, jonka jälkeen kaikki sujuu itsestään! Sen sijaan tarjoan työkalut, joiden avulla opit nostamaan osaamisesi ja kauneushoitolasi aivan uudelle tasolle. Saatat löytää sen kipinän, joka tuo sinulle rohkeutta ja voimaa rakentaa omaa bisnestä ja brändiä vilkuilematta kilpailijoihin!

Lupaan, että kanssani joudut tekemään töitä, mutta näiden oppien avulla voit välttyä niiltä sudenkuopilta, joihin valitettavan moni kauneusalan yrittäjä putoaa.

Nosta kannattavuutesi uudelle tasolle

Hae mukaan koulutuksiin

Sokeroinnin peruskoulutus.

Sokeroinnin peruskoulutus

Sokeroinnin peruskoulutus aloittelijoille tai vähän sokerointia tehneille kauneusalan ammattilaisille. Koulutus sisältää tuotekoulutuksen, tekniikkakoulutuksen sekä kattavan aloituspaketin, jonka avulla pääset erinomaiseen alkuun sokerointiurallasi.
Lue lisää Sokeroinnin peruskoulutus

Asiakaspalautetta

Koulutukseni

Kauneus- ja hyvinvointialan koulutukset

Olen koulutukseltani erikoiskosmetologi ja jalkojenhoidon osaamisalan opiskellut lähihoitaja. Lisäksi olen käynyt lukuisia sokerointikoulutuksia ja sertifioitunut kynsiteknikoksi. Olen myös opiskellut monia erilaisia täydentäviä hoitomuotoja, kuten vyöhyketerapiaa ja aromaterapiaa. Ennen kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjyyttä olen opiskellut myös tekniikan ja luonnontieteiden alalla.

Koulutuksestani ja työkokemuksestani huolimatta en koe olevani koskaan valmis! Kouluttaudun jatkuvasti eteenpäin, jotta pystyn tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa ja palvelua.

Näitä opiskelen nyt

Mitä enemmän opin, sitä enemmän haluan ymmärtää asioiden juurisyitä ja pohjimmaisia merkityksiä.

Tällä hetkellä viimeistelen pk-yrittäjyyden tradenomiopintojani, joissa olen keskittynyt hyödyntämään opintojen sisältöjä kauneusalan yrittäjän näkökulmasta. Vuoden 2023 alusta aloitin estenomiopinnot (AMK) tavoitteenani syventää osaamistani kosmetiikan kemiasta ja raaka-ainetuntemuksesta.

Opiskelen myös Isla Educationin järjestämässä Ihosairaudet ja iho-ongelmat Suomessa -täydennyskoulutuskokonaisuutta, sekä solubiologian ja biokemian kursseja ymmärtääkseni paremmin elimistön toimintaa. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tiimoilta jatkan opintojani akupunktiohoitajaksi Helsingin kiinalaisen lääketieteen akatemiassa syksyllä 2024.

Harrastukseni

Suosikkiharrastukseni on arvatenkin opiskelu, mutta lisäksi luen ja kuuntelen monipuolisesti kirjoja ja podcasteja. Joskus ennätän kuntosalille ja avantouimaan, mutta kaikkein parasta on hoitaa kotona huonekasveja ja viettää aikaa lasten kanssa luonnossa liikkuen.

Ajatuksiani yrittäjyydestä

Kuulen usein samaa mantraa, että ei tarvitse olla paras. Mielestäni on sallittua sanoa, että haluaa olla paras jossakin asiassa. Olkoon se sitten jokin pieni yksityiskohta tai suurempi kokonaisuus. On tärkeää määritellä itselleen se, mitä missäkin asiassa tarkoittaa olla paras. Näin voi alkaa tuotteistamaan omaa palveluvalikoimaansa pikkuisen paremmaksi.

Esimerkiksi itse olen työni jäljessä perfektionistisen tarkka – vaikka elänkin elämääni aina pieni pilke silmäkulmassa! Mutta silloin kun jotain tehdään, se tehdään mahdollisimman hyvin ja huolellisesti. Jokaiseen palveluun voi aina lisätä jotain extraa.

Oletko valmis astumaan valokeilaan?

Näytän sinulle käytännön­läheisesti, miten nostat kauneusalan yrityksesi aivan uudelle tasolle!

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan:

Blogi