Brasilialainen sokerointi on mahdollista tehdä asiakkaalle miellyttävällä tavalla 10-15 minuutissa, kun olet omaksunut tekniikkakoulutuksen opit ja harjoitellut, harjoitellut ja harjoitellut.

Koulutuksen sisältö

Brasilialaisen sokeroinnin koulutukseen sisältyy kirjallinen ennakkomateriaali ja ennakkotehtävä, joiden avulla opit teoriassa brassisokeroinnin tekniikan ja tukiotteet, oikean sokerin valinnan, asiakkaan ohjaamisen ennen ja jälkeen sokeroinnin sekä sokeroinnin aikana sekä yleisimmät brassisokeroinnin haastekohdat.

Koulutuspäivän ohjelma

Koulutuspäivään sisältyy ennakkotehtävän läpikäynti (15 – 30 min), kouluttajan tekemä brassidemo (30 min), jonka jälkeen saat harjoitella brassin tekemistä käytännössä (1 – 1,5 h). Koulutuksen kesto 2,5 h.

Tämä koulutus keskittyy brassisokeroinnin tekemiseen biologiselle naiskeholle. Jos haluat oppia brassisokeroinnin biologiselle mieskeholle, ole yhteydessä sähköpostilla veera@bystorm.fi.

Seuraavan koulutuksen aika ja paikka

Seuraavan koulutuksen ajankohta vielä avoin.

Koulutuspaikka: Elämyshoitola Usva, Seinäjoki

Koulutuksen hinta

250,00 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen veera@bystorm.fi.

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla koulutusmaksu. Koulutus tulee olla maksettuna viimeistään 7 vrk ennen sovittua koulutuspäivää.

Ole hyvä ja hyväksy seuraavat evästeet: statistics, marketing katsoaksesi tämän videon.

Sokerointi­koulutuksista sanottua