FinPuro sokerointi­koulutukset

Tervetuloa FinPuro sokerointikoulutuksiin kauneudenhoitoalan ammattilaisille Seinäjoelle Elämyshoitola Usvaan. Voit kysyä koulutusta myös omaan hoitolaasi tai oppilaitokseen toiselle paikkakunnalle.

Ajankohtaiset sokerointi­koulutukset

Ole hyvä ja hyväksy seuraavat evästeet: statistics, marketing katsoaksesi tämän videon.

FinPuro sokerit

FinPuro Oy valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon. FinPuron sokerit on valmistettu 100 % suomalaisista raaka-aineista hyödyntäen sokerijuurikasta ja puolukkaa. FinPuron sokerointituotteilla tarjoat asiakkaillesi parempia sokerointipalveluja!

FinPuron sokeri syntyi rohkeasta ideasta kokeilla, mitä Suomen luonto tarjoaa, kun halutaan kehittää täysin kotimainen tuote.

FinPuron sokerit on valmistettu 100% suomalaisista raaka-aineista.
Sokerointikoulutuksessa tutustut Finpuron sokerointimassoihin ja pääset harjoittelemaan sokerointia käytännössä.

Neljä erilaista sokerointi­koulutusta

Koulutuksien aikana tutustut Finpuron sokerointimassoihin ja pääset harjoittelemaan sokerointia käytännössä. Valikoimassa on neljä erilaista sokerointikoulutusta:

  • Sokeroinnin peruskoulutus
  • Brasilialainen sokerointi, tekniikkakoulutus
  • Etäkonsultaatio sokeroinnin haasteisiin
  • Tuotevaihtokoulutus toisesta sokerointimerkistä (myös etänä)

Sokerointikoulutusten sisällöt ja hinnat sekä ilmoittautumisohjeet löydät jokaisen koulutuksen omalta sivulta.

Jos koulutuspäivien ajankohdat eivät sovi kalenteriisi, ole yhteydessä sähköpostilla niin etsitään sinulle sopiva päivä.

Miksi juuri Finpuron sokerointituotteet?

Finpuron sokerit poikkeavat muista markkinoilla olevista sokerimassoista käytettävyydeltään sekä raaka-aineiltaan. Lisäksi Finpuro on ainut sokerimerkki, jonka sokerit ovat 100 %:n varmuudella kotimaista tuotantoa raaka-aineista lähtien.

Yhteen kiloon Finpuron sokeria käytetään 13 sokerijuurikasta ja kilo puolukkaa. Sokerijuurikasta viljellään pääasiassa Lounais-Suomen alueella.

Finpuron sokerointituotteiden ainutlaatuisuus perustuu kotimaisiin raaka-aineisiin

Suomen ainut sokeritehdas sijaitsee Säkylässä, jossa sokerijuurikkaista valmistetaan sakkaroosia.

Sakkaroosi on kaksoissokeri eli disakkaridi. Puolet siitä on glukoosia eli rypälesokeria ja puolet fruktoosia eli hedelmäsokeria.

Jos siis sokerointisokeria markkinoidaan Suomessa valmistettuna, mutta inc-listassa on listattuna glukoosi, on sokerin raaka-aineet tuotettu muualla. Suomessa valmistetaan siis ainoastaan sakkaroosia, joka inc-listassa on nimellä beta vulgaris sucrose.

FinPuron sokerointisokerit ovat kotimaisia.
FinPuron sokerointimassa sisältää puolukkamehua ja vettä.

Sokerijuurikassakkaroosin lisäksi Finpuron sokerointimassa sisältää puolukkamehua ja vettä. Puolukka on valikoitunut Finpuron sokereihin sen ainutlaatuisen happokoostumuksen vuoksi.

Yleensä sokerointisokereissa on ainoastaan sitruunahappoa, mutta koska Finpuro käyttää puolukkamehua happotuotteena, tulee sokeriin koko puolukan happospektri. Puolukka on hapan marja, jonka kokonaishappopitoisuus on noin 2,5 %, mistä noin 0,05–0,2 % on bentsoehappoa ja loput pääasiassa omena- tai sitruunahappoa.

Tämä happoyhdistelmä, ja erityisesti bentsoehapon verrattain suuri osuus, tekevät yhdessä sakkaroosin kanssa Finpuron sokereille niille ominaisen koostumuksen eli sitkon.

Omat kokemukseni Finpurosta

Olen käyttänyt itse lukuisia eri sokerimerkkejä, enkä ole koskaan aikaisemmin löytänyt sokeria, joka toimisi niin pitkään hyvänä kuin Finpuron sokeri.

Kun Finpuron sokeria kokeilee ensimmäisen kerran, tulee yleensä ensireaktiona hämmennys siitä, että sokeri irtoaa ihosta kuin itsestään. Ainutlaatuinen koostumus takaa myös sen, että samalla sokeripallolla pystyy sokeroimaan laajempia alueita kuin muilla sokerimerkeillä. Näin ollen ainekulut ovat pienemmät.

Veera Storm ja Finpuron sokeri.
Finpuron sokerit sopivat moneen käyttöön.

Finpuron kovemmat sokerit, Finnish Summer Hard 3 ja Tropical Summer Hard 4, sitkostuvat käytössä kuin pullataikina eikä sokeria tarvitse välttämättä vaihtaa ollenkaan, vaikka tekisi sokeroinnin koko vartalolle. Tietysti oikea työjärjestys ja hygienia tulee huomioida.

Finpuron sokereita ei tarvitse myöskään välttämättä lämmittää ennen käyttöä. Itse pidän talviaikaan vahvinta sokeria miedolla lämmityksellä, jotta saan sen nopeammin pois purkista ja levittymään iholle helpommin.

Finpuron sokereissa ei myöskään tarvitse talkkia varmuuden vuoksi. Talkki lisätään ainoastaan silloin, jos sille on tarvetta, eli jos asiakas hikoilee vuolaasti tai jos on kuuma kesäpäivä. Tämä myös nopeuttaa työskentelyä ja säästää sokeroihan hengitysteitä, kun talkkipöly ei tunkeudu hengitysteihin.

Opi sokerointi tehokkaasti

Hae mukaan koulutuksiin

Asiakaspalautetta